avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie

Buna ziua.Am fost dati in judecata de asoc de proprietari,pentru neplata,unor penalitati din 2010,aveam o datorie de 1000 lei pe care am achitat-o dar penalitatile au ramas,ca o revolta pentru sumele prea mari pe care le opresc pt salariile lor,ex 40 lei platesc consumul meu de apa rece si 60 lei chelt salarii,pierderi..ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:35, 31 Mai 2018
Este haazardat sa ne promnuntam fara sa cunoastem detalita succesiunea de evenimente
Legal pentru sumele provenind din 2010 a intervenit prescriptia
Daca instanta de judecata a dispus obligarea dv la plata inclusiv penalitati la suma de baza,
pentru a indeparta situatii neplacute=executare silita,achitati integral debitul acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante si penalizari claudiana claudiana buna seara!eu sunt debransata de la caldura de ani buni(2003),in acesti ani s-a acumulat o datorie de 4000 de ron,tot in acesti ani am tot dat la intretinere ... (vezi toată discuția)
Pierderi si penalitati la asociatiile de proprietari mirelanedelcu78 mirelanedelcu78 care este formula de calcul a penalitatilor lunare? de exemplu la un rest de plata de 2200 de ron in luna martie, s-a mai adaugat lunar inafara de plata de ... (vezi toată discuția)
Probleme datorie la intretinere daydr3am3r daydr3am3r Buna ziua In prezent ma aflu intr-o situatie destul de dificila, din cauza datoriei la intretinere care a ajuns in momentul acesta la 7000 RON (nu suntem ... (vezi toată discuția)