avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire chirie catre chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire chirie catre chirias

Am un contract de inchiriere a unei garsoniere pana in 30 iunie ac.Chiriasa vrea sa plece incepand cu 1 iunie m-a anuntat azi si vrea sa-i restitui chiria si garantia.Am stipulat ca din garantie se retin sumele cuvenite pt plata facturilor neachitate,diverse stricaciuni ,distrugeri ,curatenie,zugravit(a stat 3 ani)Ma intereseaza problema restituirii chiriei deoarece am stabilit ca trebuie sa anunte cu 3 luni inainte
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:06, 24 Mai 2012
In situatia in care ati prevazut clauza contractuala ,asumata de chiriasa dvs,pentru solutionare amiabila se impune sa ii reaminititi acesteia termenul de reziliere asumat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere garsoniera AnaStroe AnaStroe Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera din Bucuresti fara a-l autentifica la notariat. Doar un contract de inchiriere de mana ... (vezi toată discuția)
Cine suporta aceste cheltuieli(de renovare) in cazul unui apartament inchiriat? miki3 miki3 Va rog sa-mi spuneti si mie cine ar trebui sa suporte cheltuielile de zugravire si curatenie a unui apartament in situatia in care chiriasul locuieste in acel ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere.razgandirea chiriasului. qcond qcond Sunt locatorul, am incheiat un contract de inchiriere cu locatarul pe o perioada determinata, am primit de la acesta un avans, iar dupa cateva zile, ... (vezi toată discuția)