avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... declaratia de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

declaratia de avere

va transmit o speta care ma priveste : ce spuneti daca am vandut o suprafata de teren si inca documentele sunt la notariat pentru perfectare dar eu am incasat banii ...aceste venituri in ce rubrica le trec in declaratia de avere ?
Cel mai recent răspuns: Lusa_tanase , utilizator 09:40, 25 Mai 2012
Depinde... Daca veti citi ghidul de completare a declaratiilor de avere de pe site-ul ANI veti vedea ca partea financiara (capitolul VII) se refera la anul fiscal incheiat (si anume 2011), restul rubricilor se completeaza "la zi" (adica conform realitatii existente la data depunerii declaratiei de avere). Daca nu ies actele pana depuneti declaratia, o sa mentionati tranzactia in declaratia de anul viitor.
va multumesc ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere si de interese Danaioana Danaioana Buna ziua Dupa cum se stie, functionarii publici (si nu numai) trebuie sa isi declare averea si interesele, in fiecare an pana la data de 15 iunie, pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit la vanzare imobil iuliana cazacu iuliana cazacu Buna ziua! In primul rand felicit conducerea site-ului. Daca o persoana fizica( nu PFA ) vinde un imobil in anul 2011, ii vor fi impozitati banii acestia ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual dintr-o institutie publica trebuie sa depuna declarații de avere si declarații de interese in fiecare an ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la urmatoarea problema: - daca personalul contractual dintr-o institutie publica ... (vezi toată discuția)