avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Depunere declaratie pentru impozitare contract ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Depunere declaratie pentru impozitare contract prestari servicii

Buna ziua,
am o intrebare punctuala:

Daca in data de 04.04. 2012 am virat in contul unei persoane cu care am avut contract de prestari servicii (lector) contravaloarea serviciilor ce declaratii trebuie sa depun la administratia fiscala si cand?
Mentionez ca am retinut 16% (impozit) dar nu stiu ce fac cu suma respectiva (ce declaratie depun si cand )
Am omis sa specific ca contractul a fost intre o persoana fizica si un ONG .

Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: mariatan , utilizator 10:43, 25 Mai 2012
Se depune D100.
Care este termenul de depunere D100?
25.05.2012
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila de prestari servicii Neiyre Neiyre Am inteles de la ITM Bucuresti ca la Administratii de proprietari nu pot angaja zilieri pentru lucrari ocazionale, desi in lege am citit altceva. O inspectoare ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare luc7v luc7v Am infiintat recent un ONG, suntem 5 membri fondatori. Este permisa o sponsorizare de la o firma la care patronul este ruda cu un membru fondator? Stiu ... (vezi toată discuția)
Declaratia de venit 2010 MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, imi putieti spune, va rog, daca o persoana care are venituri doar dintr-un contract de prestari servicii trebuie sa depuna declaratia 200 la ... (vezi toată discuția)