avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... asigurare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

asigurare auto

buna seara tuturor. As dori sa va intreb pe cei care au idee despre urmatoarea problema , de la IML am primit un document in care scrie ca am hematoane la cap si fractura .Mandibula stg rupta in 3 fracturi. Mandibula dr rupta in 1 fractura. Piramida nazala fractura. Genunchi fractura . Glezna fractura deschisa si altele mai minore fata de cele de mai sus .Masina inmatriculata in italia asigurata in italia sofer Roman beat 2 la mie , intrat pe contrasens . daca are cineva idee citi bani pot obtine de pe asigurarea lui de la masina , ms foarte frumos.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:24, 24 Mai 2012
S-a inceput urmarirea penala impotriva soferului care v-a lovit?
dosarul este in parchet deci a plecat de la rutiera penala . Am 150 zile de la IML certificat medico legal doar e inceputul pt-ca nu sant refacut inca doar 60%
Puteti obtine daune materiale, si daune morale. Daune morale veti cere in functie de discutia pe care o veti avea cu avocatul dumneavoastra, din punct de vedere al cuantumului.
Nu ne intrebati pe noi, care nu am fost implicati.Valoarea maxima acoperita de polita RCA pentru daune morale, o gasiti tiparita pe orice polita RCA.
Numai dv. puteti evalua in bani suferintele pe care le-ati indurat si sechelele lor, chaiar si dupa refacerea fizica de 100%, in asa fel incat sa va satisfaca moralul.
In mod logic dv. veti solicita "cat mai mult" (dovada intrebarea) iar asiguratorul va obiecta si va oferi "cat mai putin" -spre nimic, singurele sume certe fiind daunele materiale (cheltuielile medicale) sume probate cu documente.
Completul de judecata, functie de modul de sustinere va stabili marimea despagubirii, probabil o suma intre cea solicitata de dv. si cea avansata/acceptata de asigurator.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un accident. pieton. cum pot fi despagubit? papilon papilon Pe 18 iulie am patit un nefericit accident de circulatie , eu stationand langa motocicleta mea, in afara partii carosabile, de catre un sofer care a adormit ... (vezi toată discuția)
Am fost accidentată pe trecerea de pietoni. doresc daune morale, cum să procedez? m_mindru m_mindru Am fost accidentata pe trecerea de pietoni. Doresc daune morale pentru vatamare corporala picior in ghips si partea stanga vatamata mai putin. Cum sa procedez? (vezi toată discuția)
Intrebare legata de un accident ! SymbolyK SymbolyK In primul rand as dorii sa va spun buna-ziua si ca nu stiu daca am postat unde trebuia ! Si acum sa va povestesc nelamurirea mea ! De 7 zile fratele meu a ... (vezi toată discuția)