buna seara tuturor. As dori sa va intreb pe cei care au idee despre urmatoarea problema , de la IML am primit un document in care scrie ca am hematoane la cap si fractura .Mandibula stg rupta in 3 fracturi. Mandibula dr rupta in 1 fractura. Piramida nazala fractura. Genunchi fractura . Glezna fractura deschisa si altele mai minore fata de cele de mai sus .Masina inmatriculata in italia asigurata in italia sofer Roman beat 2 la mie , intrat pe contrasens . daca are cineva idee citi bani pot obtine de pe asigurarea lui de la masina , ms foarte frumos.
dosarul este in parchet deci a plecat de la rutiera penala . Am 150 zile de la IML certificat medico legal doar e inceputul pt-ca nu sant refacut inca doar 60%
Puteti obtine daune materiale, si daune morale. Daune morale veti cere in functie de discutia pe care o veti avea cu avocatul dumneavoastra, din punct de vedere al cuantumului.
Nu ne intrebati pe noi, care nu am fost implicati.Valoarea maxima acoperita de polita RCA pentru daune morale, o gasiti tiparita pe orice polita RCA.
Numai dv. puteti evalua in bani suferintele pe care le-ati indurat si sechelele lor, chaiar si dupa refacerea fizica de 100%, in asa fel incat sa va satisfaca moralul.
In mod logic dv. veti solicita "cat mai mult" (dovada intrebarea) iar asiguratorul va obiecta si va oferi "cat mai putin" -spre nimic, singurele sume certe fiind daunele materiale (cheltuielile medicale) sume probate cu documente.
Completul de judecata, functie de modul de sustinere va stabili marimea despagubirii, probabil o suma intre cea solicitata de dv. si cea avansata/acceptata de asigurator.