avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil aflat in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil aflat in litigiu

Poate face obiectul unui contract de vanzare cumparare un imobil aflat in litigiu? Mentionez ca litigiul a fost notat si la cartea funciara si se refera la perfectarea unui antecontract de vanzare cumparare care nu a mai fost incheiat din vina promitentului vanzator.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 21:11, 17 Decembrie 2008
Exista, pînă la abrogarea Legii 54/1998, interdicţia vînzării terenurilor (nu şi a construcţiilor) asupra cărora exista un litigiu cu privire la titlu.

La această dată nu mai există astfel de interdicţii.

Liviu S.Bordaş

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Procedura ptr. obtinerea in instanta a unei incheieri ptr. notarea interdictie de instrainare Irina S. Irina S. Am pe rol o actiune avand ca obiect \"hotarare care sa tina loc de act autentic\". Paratul ameninta continuu reclamantul ca nu apuca sa se judece ptr. a ... (vezi toată discuția)
Imobil-o parte sub litigiu..pot obtine hotarare de dezmembrare a celeilalte parti? cosy cosy Buna ziua, Am un imobil cu o parte din el aflat sub litigiu (un antecontract aflat in proces pentru validarea lui - ambele parti nu si-au indeplinit ... (vezi toată discuția)