avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum se face o chemare la un strain pentru Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum se face o chemare la un strain pentru Romania

am un prieten egiptean.Stie cineva cum as putea sa ii fac chemare?si pe ce perioada se poate face?
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 23:29, 24 Mai 2012
Trebuie sa va adresati Oficiului Roman pentru Imigrari teritorial.
Documente necesare: [ link extern ]
Modelul invitatiei: [ link extern ]
Perioada maxima: 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)
Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)