avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

:help:Locuiesc intr-o casa cu 4 apartamente si o gradina comuna de 500 mp., din care am o cota parte de 10/100, respectiv 50 mp. Va rog sa-mi raspundeti daca pot sa cer iesire din indiviziune.:giggle:
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:03, 25 Mai 2012
Da, dvs. puteti cere... ramane de vazut, in urma unei expertize topo, daca exista in mod concret aceasta posibilitate.
Va trebui sa si timbrati actiunea la valoarea de circulatie ce o veti estima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil in indiviziune alex_biblos72 alex_biblos72 sunt copropietar in cota indiviza al unui imobil.unul dintre co propietari nu a dorit sa facem iesire din indiviziune la notariat facind-o prin instanta ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune codrut01 codrut01 In urma dezbaterii succesiuni mamei mele, am primit un certificat de mostenitor prin care se spune ca mostenesc o cota de 1/2 din terenurile inscrise intr-un ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune atribuire parti si estimare valoare 1dragon6 1dragon6 Doresc sa ies din indiviziune cu tatal dupa 14 ani, Am plecat din municipiu in 1982 si dinsul nu va vinde sau ajunge la o intelegere cu mine. Tatal traieste ... (vezi toată discuția)