avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intelegere bilaterala de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intelegere bilaterala de vanzare-cumparare

Buna ziua!Am facut o intelegere bilaterala de vanzare-cumparare cu socrii mei. Au trecut 17ani de atunci,socrul meu a decedat intre timp,iar soacra mea s-a razgandit cu privire la perfectarea acestei intelegeri,chiar daca imobilul mentionat,a fost achitat integral.As dori sa mai mentionez,ca acestia,in afara sotului meu,mai au 3 copii(majori)care se opun efectuarii contractului de vanzare-cumparare,pe motivul ca,in momentul cand parintii lor au luat decizia de a vinde,nu au fost intrebati daca sunt de acord si ei cu acest lucru.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie acordul acestora,pentru perfectarea actului,si daca soacra mea,poate efectua singura acel act de vanzare-cumparare,dat fiind faptul ca socrul meu e decedat,dar e trecut in intelegerea facuta ca promitent vanzator.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mohorea_Alina , utilizator 10:26, 29 Mai 2012
Va multumesc pt raspuns.Va rog sami spuneti de unde pot lua aceasta cerere tip,si unde o depun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare radu iuliana radu iuliana Buna ziua. Va solicit un sfat in calitate de cumparator in urma unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare autentificat la notariat pentru un imobil ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea intelegerii bilaterale de vanzare cumparare Mohorea_Alina Mohorea_Alina Buna ziua!Am achitat integral o casa si mam ales doar cu o intelegere bilaterala de vanzare-cumparare.As dori sa aflu ce sanse am,ca aceasta intelegere sa fie ... (vezi toată discuția)
Apartament cumpărat prin chitanta de mana Tonirafa Tonirafa Bună ziua, Am cumpărat în anul 2019 un apartament, fiind mic si fara experienta în acea perioada, am încheiat cumpărarea doar cu o simpla chitanta de ... (vezi toată discuția)