avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... infiltratii subsol bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

infiltratii subsol bloc

buna ziua. sunt presedintele blocului meu si am o problema. la subsol, din cauza ploii abundente, au aparut niste infiltratii si este f multa apa pe holul de langa boxe. blocul este dat in folosinta de vreo trei ani. aceasta problema, am inteles de la vecini (eu nu eram mutat inca), a aparut la foarte scurt timp dupa darea in folosinta. as vrea sa stiu daca legea prevede ceva legat de probleme ale constructiei aparute in atat de scurt timp. nu mi se pare normal ca un bloc atat de nou sa aiba probleme cu inundarea subsolului, sau alte probleme legate de constructie. d-voastra ce ziceti? putem face ceva? multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 15:11, 26 Mai 2012
Cartea Tehnica,Procesul Verbal de preluare este certificatul de nastere al ”blocului”
Si dumneavoastra trebuie sa aveti un asemenea P.V.cand ati cumparat apartamentul(acesta fiind nou)
In acestea sunt inscriese nr. actul de proprietate al pamantului,cum a fost construit blocul ,din ce.aprobari,cat teren aveti in jur,firma care a construit etc.
Sunt multe detalii in aceste acte care va privesc.
In ceea ce priveste garantia.Ele difera dela constructie la instalatii sanitare sau electrice.
La constructii in general sunt de 5o ani la instalatii 25.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Obligativitate preluare bloc nou de asociatie de proprietari justmematza justmematza Bună ziua, Anul trecut s-a dat în folosință un bloc nou construit. Blocul este p+ 4 +M și are 2 scări. În prezent, s-au vândut aproapte toate ... (vezi toată discuția)