avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

As dori sa stiu daca un proces pentru recuperarea acestei taxe dureaza mai mult de sase luni .Multumesc
Nu stiu in alte localitati dar in Bucuresti va pot spune din experienta ca primul termen depaseste un an,intrati pe portalul instantelor si verificati la Tribunal.
Depinde de gradul de incarcare a Tribunalului unde veti depune actiunea. Daca de exemplu veti depune la Tribunalul Bucuresti veti avea un prim termen in septembrie anul viitor ...in principiu daca procedura este completa si toate actele de procedura au fost comunicate pana la primul termen...dosarul va fi in stare de judecata
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat
Septembrie 2013 dmna avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict munca, dosar fara termen banshee banshee Buna ziua. Am depus in septembrie 2013 un dosar la tribunal si nici pana la ora asta nu am primit un termen. Este vorba de un conflict de munca, din cate stiu ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un proces de divort in conditiile in care se face de comun acord? aline101 aline101 Buna ziua, Poate ma ajutati cu niste sfaturi.Am intentat procesul de divort la inceputul lunii iunie,printr-un avocat,de comun acord.Ni s-a spus de la ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere a cererii de apel Cosdoro Cosdoro Se fac deja 2luni de la data cand am depus Cererea de Apel catre instanta de fond, Tribunalul. Pe portalul Tribunalului, cererea e inregistrata. Curtea de ... (vezi toată discuția)