am si eu o intrebare...sunt in litigiu de munca cu fostul patron si in instanta sa depus o fisa de post a mea cu data de 15.06.2008 si alta fisa de post cu data de 15.07.2008...ambele perfect identice si semnate de ambele parti,si fara nici o deosebire intre ele cu particularitatea ca ambele au acelasi nr de inregistrare numai ca difera data de pe ele..e posibil sa fie 2 acte identice cu date diferite(diferenta de 1 luna zile) dar cu acelasi nr de inregistrare?care ar fi valabila in instanta?
pai ambele sunt semnate pe 15.07 dar patronul mi a modificat data la un exemplar din fisa postului si din 15.07 a facut 15.06..bineinteles ca la termenul urmator cer expertiza grafica...surprinzator la interogatoriu a declarat ca am semnat fisa postului si in luna 06 si in luna 07..dar nu motiveaza de ce?adica care ar fi motivul sa semnezi 2 fise de post identice la interval de 1 luna diferenta,e cusuta cu ata alba..oricum cer expertiza grafica dar vroiam sa stiu daca sa mai auzit una ca asta in Romania ..sa ai 2 fise de post semnate,identice si cu date diferite..ati mai intalnit asa ceva?
Nu inteleg de ce ati semnat 2 fise in aceasi zi.
Daca pe o fise s-a facut o modificare cat de mica tot se va observa. Cereti sa prezinte fisa originala din iunie. Nu se poate face o modificare fara a se observa, un 6 facut peste un 7 chiari si o stergere se observa.
pai sau semnat 3 exemplare fise de post toate pe 15.07,una la mine si 2 la patron au ramas...si una din ele a modificat data din 07 a facut 06...se observa cum a modificat ca e scris cu pix si se vede cum a sters usor cu lama..la termenul urm cer expertiza grafica sa dovedesc ca mi a falsificat data din fisa postului!
se observa fff putin cu ochiul liber..dar stiu sigur ca am semnat pe 15.07(chiar el mi a recunoscut ca a modificat),plus de asta am facut o verificare prin photoshop si am dat tot fondul paginii in negru si in jurul datei de 06 se vede ca a fost 07..dar cu ochiul liber nu se sesizeaza ca a depus copia in instanta..in original poate se vede si cu ochiul liber..oricum cer expertiza grafica la termenul viitor!