avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post!

am si eu o intrebare...sunt in litigiu de munca cu fostul patron si in instanta sa depus o fisa de post a mea cu data de 15.06.2008 si alta fisa de post cu data de 15.07.2008...ambele perfect identice si semnate de ambele parti,si fara nici o deosebire intre ele cu particularitatea ca ambele au acelasi nr de inregistrare numai ca difera data de pe ele..e posibil sa fie 2 acte identice cu date diferite(diferenta de 1 luna zile) dar cu acelasi nr de inregistrare?care ar fi valabila in instanta?
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2008
boby30, utilizator
Cel mai recent răspuns: boby30 , utilizator 20:45, 18 Decembrie 2008
Atunci , la termenul urmator de judecata, solicitati instantei "inscrierea in fals" a fisei postului datata din 15.06.
asa o a fac!va multumesc!multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubii in privinta corectitudinii actelor Lulica Lulica Buna ziua Cazul este urmatorul: In luna August 2008 doi frati semneaza fiecare cate un antecontract de vanzare-cumparare pentru teren si imobil construit ... (vezi toată discuția)
Intampinare angajator la cererea de chemare in judecata ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Ma aflu in situatia in care am chemat in judecata societatile angajatoare (care apartin aceluiasi patron) pentru neacordarea drepturilor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul angajator eliza84 eliza84 buna ziua! am nevoie de un sfat referitor la un litigiu in munca. momentan lucrez la alta firma in turism de 3 luni cu carte de munca. am ceva probleme cu ... (vezi toată discuția)