Primarul unei comune din dolj refuza sa semneze adeverintele unor cetateni ,asta chiar daca secretarul primariei a semnat,care doresc sa obtina cartile de identitate de la politie ,,,si asta pentru ca respectivii cetateni vor vota cu un alt candidat decat primarul in functie.....politia ridica din umeri ....
Cetatenii sa ceara in scris eliberarea adeverintelor, daca primarul nu le semneaza sa initieze actiune in instanta in temeiul legii contenciosului administrativ - art. 1 "Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente".
Totusi, pentru eliberarea cartii de identitate nu este nevoie de nici o adeverinta de la primarie ... Poate este vorba de alte documente, nu carti de identitate ...
Va rog un mic ajutor
Petunia
de mai bine de 3 ani ma lupt cu o primarie sa-mi dea un raspuns si aceasta intarzie sa mi-l dea. m-am gandit s-o actionez in instanta dar e tare greu ca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda de la politie
danyyyyy
Buna ziua,
Am o rugaminte va rog sa ma indrumati ce sa fac
in data de 23.05.2016 am fost chemat la politie pentru audiere la ora 10, m-am prezentat dar seful ... (vezi toată discuția)