avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane ascunse
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane ascunse

Ce banci au fost date in judecata pt comisioane ascunse si cine a castigat?X-(:sorry: Asi vrea sa stiu ce avocati au fost atat de buni , daca sunt!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
ContSters253039, utilizator
Cunosc cel putin 3 banci mari (conform regulamentului de forum nu se poate posta numele institutiilor) care au pierdut in instanta in urma unor procese initiate colectiv (mai multi clienti) sau singular. Instanta a hotarat eliminarea clauzelor referitoare la comisioanele de administrare sau riscuri dar a si constatat existenta unor comisioane ascunse.

Pentru exemplificare cautati pe net solutia din dosarul 51316/3/2010 de la TMB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupul de clienti pierde procesul impotriva bcr. hotarari contradictorii. despre practica judecatoreasca "unitara" si echitate. Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dupa ce, la Tribunalului Bucuresti, (dosar nr. 51316/3/2010) 130 de clienti ai BCR au obtinut eliminarea comisioanelor de adminstrare si de urmarire riscuri ... (vezi toată discuția)
Comision de acordare si administrare credit ipotecar sorri sorri Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar de la o banca, iar in afara de comisioanele de analiza,si acordare care s-au platit la semnarea contractului, se ... (vezi toată discuția)
Comisioane abuzive pusapopescu2013 pusapopescu2013 Cum pot afla care sunt clauzele abuzive ale bancii Raifeissen Bank, la creditul care l-am facut in 2008? Nu reusesc sa gasesc pe net care ar fi ele. Ma poate ... (vezi toată discuția)