avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Hotararea Guvernului nr. 540/23.05.2012 publicata in ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Hotararea Guvernului nr. 540/23.05.2012 publicata in MO 355/24.05.2012

Buna ziua, noi, cadrele didactice beneficiem de prevederile Hotararea Guvernului nr. 540/23.05.2012 publicata in MO 355/24.05.2012
[ link extern ] !
Cel mai recent răspuns: Dawio , utilizator 21:48, 27 Mai 2012
Sumele alocate potrivit acestei hotărâri vor fi utilizate numai pentru plata titlurilor executorii care intră sub incidenţa prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, aprobată cu modificări din Legea nr. 230/2011.

Prin urmare, de aceste prevederi beneficiaza toti salariatii din sistemul bugetar care au obtnut titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale si le erau incidente prevederile oUG nr.71/2009.
Multumesc frumospentru raspunsul dvs.!:):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unor sume prevazute in titluri executorii LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Am o nelamurire si ma gandeam ca , poate ma puteti ajuta dumneavoastra , in legatura cu H.G. 1012 din 11.11.2014 , privind plata unor sume ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Daune-interese moratorii roxanas roxanas Unitatea noastra efectuează plăţi eşalonate (trimestriale) a sumelor prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea unor drepturi salariale ... (vezi toată discuția)