avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat?

buna ziua acum 10 zile am cumparat o masina cu contract vanzare_cumparare iar cand am mers la r.a.r. cei de acolo mau respins pe motiv ca masina a fost lovita in seria caroserie si sa umblat pe acolo credeti ca imi pot recupera banii dand masina inapoi? dar daca fostul propietar nu vrea?
Cel mai recent răspuns: davidmilk , utilizator 13:54, 26 Mai 2012
Daca intr-adevar asa este, inseamna ca ati fost indus in eroare cu ocazia cumpararii masinii, cu alte cuvinte ati fost inselat. Daca vanzatorul nu va restiuie de buna voie banii, faceti impotriva lui o plangere penala pentru inselaciune in conventii.
multumesc am sunat vanzatorul si a spus sa nu merg la politie ca imi returneaza banii in cateva zile pt ca a cheltuit din ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata cu seriile schimbate ady92 ady92 Buna ziua,am cumparat o masina inscrisa pe Romania s-a facut actul de vanzare-cumparare s-a scos financiarul si alte acte necesare pentru a o duce la RAR. La ... (vezi toată discuția)
Inselaciune ContSters88252 ContSters88252 Buna ziua care ar fi prejudiciul pe care l-ar suferi RAR-ul in cazul in care as prezenta pentru a fi inmatriculat si ar fi ... (vezi toată discuția)
Cumpărarea unei mașini fără serie sasiu DenisaBura DenisaBura Buna ziua, Am cumpărat o mașina fără serie caroserie. Elementul pe care trebuia sa fie seria caroseriei a fost înlocuit cu niște bucăți de tabla și ... (vezi toată discuția)