avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul nu a platit contributiile de asigurari ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul nu a platit contributiile de asigurari sociale

buna,de vreo 2 luni m-am angajat la o firma care insa nu mi-a platit asigurarile sociale...ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:31, 26 Mai 2012
Faceti o sesizare la Administratia fiscala de care apartine angajatorul dvs. si unde ar trebui sa depuna declaratiile lunare nominale cu contributiile retinute pe statul de plata si datorate si unde ar trebui sa plateasca aceste contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia (daca nu este platita contributia legala) Radu Victorita Aura Nicoleta Radu Victorita Aura Nicoleta Buna,am o nedumerire,daca firma la care lucrez eu nu plateste darile la stat,e vreo sansa sa nu-mi intre la vechime acea perioda?Firma fiind in faliment pentru ... (vezi toată discuția)
Plati somaj si cas naher naher 1 Cum pot verifica daca firma la care lucrez a platit catre stat darile la somaj C.A.S etc dari oprite din salariu. 2.In cazul in care aceste dari sunt ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)