Sint angajat la o societate comerciala, am dreptul la 22 zile de concediu de odihna anual. Din acest concediu mai aveam un "rest" de 2 zile programate in Decembrie.
In cursul acestui an, din cauze obiective, am stat in concediu medical 21 de zile.
Am fost anuntat ca cele 2 zile de concediu de odihna mi-au fost "anulate" din cauza ca am avut cele 21 zile de medical., pe motiv ca mi s-au recalculat zilele efective de munca din societate scazindumi-se si zilele de CM.
Mentionez ca anul trecut am avut o situatie similara (chiar mai multe zile de medical decit anul asta) si nu mi s-a anulat nici o zi din CO aferent pe anul trecut.
As vrea sa stiu daca este corecta motivatia si ce se poate face in acest sens?
Da, este corect cum v-au calculat dreptul de CO pe anul in curs (22 zile co negociate / 12 luni an * cca. 11 luni lucrate = 20.16 resp 20 zile co drept).
Conform legislatiei muncii, resp. Codului Muncii Art. 139. (2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil, este prevazuta in contractul individual de munca si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.