avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna seara,
Vreau sa va relatez cazul meu. Am luat un credit in 2007 si dupa doi ani si jumatate nu am mai putut sa platesc rata integral. Avand probleme de sanatate si un salariu mai mic am platit rata partial inca un an si jumatate. Acum un an am platit creditul integral vanzandu-mi locuinta pt ca aveam penalizari interminabile. Acum ca s-au mai ieftinit locuintele doresc sa fac un credit insa sunt in baza de date a biroului de credit.Ii rog doar pe cei care ma pot indruma sau ajuta sa-mi ofere un raspuns.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:57, 27 Mai 2012
Nu aveti ce face, timp de 5 ani veti figura in Centrala Riscurilor Bancare. Cred ca abia in 2016 sau 2017 puteti face un nou imprumut.
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banci crinabella crinabella nu am platit rata la banca de un an.mai am un card pe care nu l-am platit de un an si jumatate.as dori sa aflu daca exista vreo banca sa imi adune toate ... (vezi toată discuția)
Cum ies din crb SukySu SukySu In anul 2005 am cumparat un produs prin rate la [editat]. Am plecat din tara urmand ca partenerul meu din acea perioada sa se ocupa de rate.Dupa cateva luni ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie banca kriss77 kriss77 Buna ziua, am si eu o problema, in anul 2005 am cumparat in rate, cu buletinul, niste produse de la un magazin si mi s-a eliberat si un card. Am platit un ... (vezi toată discuția)