avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare debit curier \"abuz de incredere\"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare debit curier "abuz de incredere"

Curierul are ca atributii in fisa postului livrarea de marfa si incasarea contavalorii acesteia. Acesta ar fi trebuit sa returneze banii la firma in baza unui decont., dar cei care trebuiau sa verifice corectitudinea decontului nu au facut-o in mod foarte constiincios drept urmare am ajuns la o paguba de 30.000 ron.

Cautam avocat care sa se ocupe de depunerea plangerii la politie/politia economica si pastrarea legaturii cu acestia in vederea recuperarii debitului.

De asemenea ar mai exista niste sume de recuperat de la cateva firme la care am livrat marfa si cu care avem contract in suma de 50.000 ron .
Cel mai recent răspuns: onyxonyx , utilizator 23:10, 28 Mai 2012
Atunci cum si de unde angajez un avocat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Factura proforma achitata reby reby In urma cu un an am achitat o factura proforma insa pana in prezent furnizorul nu mi-a livrat marfa si nici nu vrea sa-mi returneze banii. Pot formula o cerere ... (vezi toată discuția)