avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu firma la domiciliu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu firma la domiciliu

Am inchiriat - pe baza de contract - un apartament ,unei persoane fizice ,avind destinatia de locuinta . Chiriasul , care are un SRL , solicita acuma sa-l las sa mute sediul firmei in apartamentul in care sta cu chirie. Desigur ca , in cazul in care voi accepta , vom face un act aditional la contract , in care voi mentiona tot ce va fi necesar in noua varianta . Rugamintea mea este de a mi se explica care sunt implicatiile in noua situatie , inclusiv in momentul incheierii contractului de inchiriere - indiferent de motiv - si daca revenirea la statutul de "locuinta " imi va crea probleme .
Cu deosebite multumiri..
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:14, 28 Mai 2012
Nu exista nici-o implicatie negativa pentru dvs. In momentul terminarii contractului firma trebuie sa-si gaseasca alt sediu daca nu vrea sa fie desfiintata din lipsa sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! visan laura visan laura Buna seara, Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume : am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei ... (vezi toată discuția)
Cum scap cat mai repede de un chirias ? raco raco Timp de cativa ani am avut inchiriat apartamentul ,proprietate personala, unor chiriasi (mama si copil).Tin sa mentionez ca inchirierea s-a facut fara ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)