avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract comodat valoare 0
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract comodat valoare 0

Buna ziua,
Pot incheia un contract de comodat prin care cedez utilizarea unui utilaj unei alte societati comerciale, dar contractul sa aibe valoare zero? Trebuie totusi sa fac contract pentru ca beneficiarul sa-si poate deduce cheltuielile cu motorina.
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 23:35, 4 Iulie 2012
adolfina pop a scris:

Societatile comerciale nu pot face acte cu titlul gratuit.

Puteti sa fiti mai precisa!
Oare Dreptul Civil nu trateaza dreptul de proprietate egal intre persoane?
Unde ati citit Dvs. interdictia incheierii Contractului de Comodat intre persoane juridice in Codul Fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai avantajos masina pe firma sau contract de comodat? adriano451 adriano451 Buna seara si cu mult respect! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu ajutorul argumentelor cum ar fi mai avantajos pentru mine,precum si ce dezavantaje ... (vezi toată discuția)
Decontare motorina pt. ii. ram82 ram82 Buna ! Va rog sa-mi spuneti daca pot deconta motorina pt. interprindere individuala, si cum fac acest lucru ? #-o (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)