avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... acte
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

acte

buna ziua,asi fi interesata de ce documente am nevoie pt prelungirea certificatuluiA1 Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 28 Mai 2012
Este nevoie de aceleasi acte ca si pentru obtinerea formularui european A1... opinia mea este ca cel mai bine sa va adresati Casei de pensii pentru obtinerea tuturor informatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare cetatean german in romania Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Detaliile problemei: Un salariat al unei societati din Germania va fi detasat in Romania. Procedura de obtinere a formularului A1 a fost ... (vezi toată discuția)
Angajare de personal pt santier in italia marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com In ce conditii si ce implicatii fiscale ar avea o firma inreg.in Romania dar care desfasoara activitate in constructii in Italia daca ar angaja pe linga ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)