avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curatela/curator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curatela/curator

buna ziua!
Legea 607/2012 aduce noi precizari cu privire la curatela?cine intocmeste curatela, in prezent?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: codrutavlad , utilizator 15:13, 28 Mai 2012
Ce treaba are curatela cu respectiva lege? Cautati in codul civil info. despre curatela. Aceasta se instituie de Instanta de tutela.
pai exact asta ma intrebam si eu!pentru dezbaterea unei succesiuni, pe cale notariala, in care exista si doi minori, notarul public a trimis persoana la primaria din localitate. a uitat oare de instanta de tutela, care, din cate stiu eu, nefiind de specialitate, nu mai tine de...primarie?va multumesc din nou!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela mihaicalara mihaicalara M-am lovit de o problema. la dezbaterea succesiunii s-a instituit curatela unui minor intrucat tatal lui mostenitor de drept decedase. Problema a intervenit ... (vezi toată discuția)
Curatela cata32 cata32 Puteti să-mi spuneti dacă se poate institui curatela de catre primării? Se poate emite dispoziție privind numirea unui curator pentru a reprezenta o ... (vezi toată discuția)
Curatela Criulescu Criulescu As dori sa cunosc ce implica instituirea curatelei unui minor -ce acte juridice pot/nu pot incheia cei implicati (minor, tutore, curator) in cazul in care ... (vezi toată discuția)