avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie la CAS
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie la CAS

Buna....dupa ani de zile ma trezesc cu o datorie la CAS de 3251 lei. pentru ca am avut o autorizatie pfa 2 ani.2008-2010.intrebarea mea este'' Daca are rost sa contest somatia la tribunal????s-au Daca se prescrie datoria dupa un anumit timp?? scrie dosar executare ...22.05.2012..... Va multumesc pentru raspunsuri anticipat.:wave:
help: Tin sa mentionez ca in tot acest timp am fost si angajata iar angajatorul imi platea Cas-ul lunar.:help::help:
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Buna ziua! Plata CAS reprezinta o creanta fiscala iar termenul de prescriptie pentru creantele fiscale este de 5 ani, fiind un termen special de prescriptie.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
DUMITRU SI PARANIAC SCPA, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o somatie de plata de la anaf cristi71000 cristi71000 Buna ziua, In anii 2008-2009 si 2012-2016 am avut un PFA cu norma de venit. Acesta a fost inchis in mai 2016. Am platit intotdeauna la timp contributiile la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj, refuz eliberare anaf marcmm marcmm Am nevoie de o adeverinta de la fisc pentru a-mi putea inregistra dosarul la somaj.Am detinut un PFA unde nu mai am venituri de mai bine de un 5ani (este ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)