avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pentru import din SUA ---SRL sau PFA?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pentru import din SUA ---SRL sau PFA?

Buna seara. Pentru a putea desfasura activitate de import (nu in cantitati semnificative)din USA este de ajuns un PFA? Sunt student si ma gandesc ca administrarea unui PFA ar fii mai simplu decat un SRL si nici nu am nevoie de angajati.:?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alira72 , utilizator 03:25, 3 Iulie 2009
In ceea ce priveste importul nu exista nici un impediment. Sunt aplicabile aceleasi principii in ceea ce priveste declararea marfurilor, plata drepturilor de import , prezentarea documentelor necesare. :wave:
Sunt si eu interesata de acest subiect si ma intereseaza mai ales cadrul juridic cel mai avantajos al unei activitati de import din afara UE. Este mai bine sa-mi infiintez un SRL sau PFA este de ajuns? Conteaza suma investita? Nu intentionez sa angajez pe nimeni altcineva.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Pot constitui un srl-d? slymaximus slymaximus Prin 2004 la terminarea facultatii, pe ultima suta de metri am zis sa beneficiez de niste avantaje birocratice pentru studenti si mi-am creeat un SRL. Firma ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau ii /srl alexg2014 alexg2014 Salut tututot. Doresc sa imi infiintez o firma unde sa imi platesc catre stat toate necesare. Forma va avea domenii de activitate legate de design, ... (vezi toată discuția)