avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Declaratie.... cedare drept de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Declaratie.... cedare drept de proprietate

Buna ziua ,
Tatal meu si unchiul sunt trecuti pe adeverinta de punere in posesie pe L 18...Tatal meu este decedat,eu am certificat de mostenitor .Unchiul meu vrea sa-mi cedeze mie toate drepturile lui de pe adeverinta ( nu s-au emis inca titluri de propietate ).Daca unchiul meu imi face o declaratie notariala ca imi cedeaza drepturile lui ,eu pot sa inscriu in CF suprafetele din adeverinta pe numele meu, dupa ce se vor emite TP. ? Sau mai trebuie si altceva ?.....
Cel mai recent răspuns: nicolae01 , utilizator 23:35, 28 Mai 2012
Mai exista alti mostenitori in linia unchiului dvs ?
Da,am o verisoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O situatie,titluri de propietate...va rog ajutati-ma nicolae01 nicolae01 Buna ziua , In anul 1991 ,tatal meu a facut cerere de retrocedare a unor terenuri ( TOPURI ) conf. L 18/91,care erau pe numele bunicului ,decedat la acea data ... (vezi toată discuția)
Mostenire - titlu de proprietate - intabulare Betlen Betlen Datele problemei: - Exista 6 mostenitori legali dupa parintii defuncti cu drepturi egale de 1/6 parte. - Exista adeverinta stabilire drept de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate. cum se rectifica un nume in actul initial? cdga_2007 cdga_2007 Intr-un act de proprietate a unei suprafete de pamant arabil a fost trecut gresit,numele mamei mele (de fapt initiala tatalui) Care sunt pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)