avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate-pot locui cu o alta persoana in imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate-pot locui cu o alta persoana in imobil dar fara acordul celuilalt coproprietar?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca din punct de vedere legal am dreptul sa primesc in locuinta pentru a locui cu mine o persoana, in cazul in care locuinta este detinuta in coproprietate cu o alta persoana care nu locuieste in aceasta locuinta.
Mentionez si faptul ca persoana care detine jumatate din locuinta nu este de acord ca eu sa accept pe nimeni sa locuiasca cu mine.
Aveti acest drept, cu conditia sa nu stanjeniti exercitiul dreptului de proprietate al celuilalt coproprietar.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot evacua nepoata din casa mostenita de mine si tatal ei? mika^ mika^ Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu modul legal prin care as putea sa o evacuez pe nepoata (fiica fratelui) din casa pe care eu si fratele meu am ... (vezi toată discuția)
Coproprietate Silvia  Aldea Silvia Aldea Va rog frumos ajutati-ma cu interpretarea unor termeni: daca [b]2 persoane detin in coproprietate un apartament cu 3 camere [/b](fiecare detinand cote egale de ... (vezi toată discuția)
Coproprietar teren madalina80 madalina80 Buna ziua, Am achizitionat in parti egale cu o terta persoana, un teren.Intrebarea este cum pot folosii partea mea de teren, respectiv cum o pot vinde sau ... (vezi toată discuția)