avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D cu sediul social la adresa unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D cu sediul social la adresa unui cabinet de avocatura

Buna seara,

Am o nelamurire. Ce dezavantaje ar avea o SRL-D in cazul in care o voi infiinta cu sediul social la un cabinet de avocatura. Am inteles ca legea permite acest lucru, dar exista ceva dezavantaje.
Mentionez ca voi aplica si in cadrul programului AIPPIMM.

Cu stima
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:38, 28 Mai 2012
Puteti sa aveti sediul pentru o perioada de timp limitata la cabinetul unui avocat(un an), dupa aceea urmand sa schimbati sediul in alta parte, aceasta procedura urmand sa va scoata din buzunar vreo 500-600 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl-d fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog sa-mi spuneti,daca ptr.a ma incadra in programul de finantare cu 10000 euro(cf.OUG 6/2011 modificata), este obligatoriu sa am angajati ?? ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre un srl neplatitor de tva si un srl-d? toporan florentina toporan florentina Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea din titlu: care este diferenta intre un SRL neplatitor de TVA si un SRL-D? Multumesc frumos (vezi toată discuția)