avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cine plateste facturi de telefonie ale unui persoane ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cine plateste facturi de telefonie ale unui persoane decedate ?

Anul trecut, tatal meu a decedat. Fiind abonat al unei anumite firme de telefonie, m-am prezentat la magazinul unde a incheiat contractul si am adus la cunostiinta acest fapt, lasand o copie dupa certificatul de deces si platind o factura restanta.
Desi am fost asigurat ca nu mai exista debite, astazi, dupa aprox. un an de zile, tatal meu, decedat, a primit o instiintare de plata din partea unei anumite companii specializata in recuperarea de creante, potrivit careia in termen de 3 zile de la primirea notificarii trebuie sa plateasca o alta factura restanta, in caz contrar va fi actionat in judecata.
Ma gandesc ca, daca voi contacta compania respectiva, imi vor '' baga pe gat '' o alta factura. Ce sa fac? Sa le dau adresa de la cimitir?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 06:16, 29 Mai 2012
Daca ati primit notificarea pe numele tataului dvs, este cazul sa nu faceti valuri. Se vor judeca cu o persoana decedata si vor executa tot o persoana decedata ( sa ma scuzati, dar asta este situatia)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Dataorie servicii telefonie mobila iulia.N iulia.N Buna seara! As dori daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Am avut un abonament in 2003 pe 12 luni dar din motive financiare nu am reusit sa-l ... (vezi toată discuția)