avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru lipsa rovinietei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru lipsa rovinietei

Salutare ! Suma amenzii era ceva gen 250 de ron , a 2 a zi am achitat amenda fiind redusa la jumatate ca m am incadrat in timpul acela de 48 H . ..dar nu am fost atent la procesul verbal unde scria ca trebuie sa mai achit o taxa de 28 de euro,bani ce reprezinta despagubirea rovinetei ...am inteles bine ?
In cazul in care nu achit aceasta suma care sunt riscurile ? va multumesc.
nu riscati nimic decat sa va ceara finantele sa achitati si acea suma
multumesc pt raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta bagoly miklos bagoly miklos am fost inregistrat de control electronic in data de 27.01.2011 fara rovigneta si mi sa inminat procesul verbal in data de 15.07.2011 . Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Actiunea in instanta de contestare a unei contraventii suspenda dreptul de a achita in 48 de ore jumatate din minimul amenzii ?? ziarediverse ziarediverse O persoana a primit amenda pt poluare fonica de 15.000 ron in 48 de ore si 30.000 ron peste 48 de ore . Persoana in cauza doreste sa conteste pv de amenda , ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi de circulatie pentru probleme la redactarea pv Mihaela_Popovici Mihaela_Popovici Am primit pe 03.12.2016 o amenda pentru depasirea vitezei in judetul Mures, langa Sighisoara. Mergeam cu 79 km/h intr o zona de 50 km/h prost semnalizata. Azi ... (vezi toată discuția)