avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... JUDECATORII, AU VOIE SA GRESEASCA?!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

JUDECATORII, AU VOIE SA GRESEASCA?!!

POATE FI SANCTIONAT, DE CATRE LEGE, UN JUDECATOR CARE GRESESTE IN LUAREA HOTARARILOR (IN CONDITIILE IN CARE PLATIM BANI GREI)?
Cel mai recent răspuns: Lissa1 , utilizator 09:24, 29 Mai 2012
Ca orice om, un judecator poate sa greseasca.

Daca a fost intentionat, puteti depune o plangere la CSM.
MULTUMESC.
Dar, eu, ce fac?!!
Nu am bani de apel!
Efectiv m-a distrus!
Subiect: Eroare de decizie intr-o hotarare judecatoreasca
Cum se poate indrepta o eroare de decizie intr-o hotarare judecatoreasca de partaj bunuri comune?
Care este valoarea unui bun imobil care, se ia in calcul?
-valoarea contractului de vanzare /cumparare sau valoarea unei expertize, facuta la o data X de catre partea reclamanta intr-un alt capat de cerere care, ulterior nu a mai facut obiectul cererii de partajare a bunurilior?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare de decizie intr-o hotarare judecatoreasca Lissa1 Lissa1 Cum se poate indrepta o eroare de decizie intr-o hotarare judecatoreasca de partaj bunuri comune? Care este valoarea unui bun imobil care, se ia in calcul? ... (vezi toată discuția)
Raspunderea magistratilor ContSters89128 ContSters89128 art 94^4 din legea 303/2004 Dreptul persoanei vătămate la repararea prejudiciilor materiale cauzate prin erorile judiciare săvârşite în alte procese ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar recurs Marina72 Marina72 Am facut o cerere de reexaminare a taxei judiciare, aratand faptul ca am achitat deja 50% din valoarea achitata la fond de reclamanta si nu am cum sa achit ... (vezi toată discuția)