avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

am si eu nevoie de ajutor.
am avut un proces cu obiect pretentii civile, este vorba de un regres indreptat impotriva conducatorului auto vinovat.
valoarea dosarului este de 10 000 de ron.cauza s-a suspendat ca urmare a neprezentarii niciuneia dintre parti,cu drept de recurs pe toata durata suspendarii.intrebarea mea se refera la cuantumul taxei acestui recurs,cum se calculeaza ea, precum si la continutul lui,ce trebuie specificat in el.

multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_bercu , utilizator 14:23, 19 Decembrie 2008
#:-S, ce bine!
o data ce ma duc cu cererea intemeiata pe art 245 alin 1 cod pr civ, trebuie sa am si dovada achitarii vreunei taxe, sau dupa ce instanta ia act de ea, stabileste cuantumul...scuze pt insistenta si inca o data multumesc pt ajutor:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)