avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca vs finante - girat vs sechestrat
Discuție deschisă în Executare silită

banca vs finante - girat vs sechestrat

Buna ziua,
Am pe firma un ap. cumparat 70% prin credit, si girat la banca.
De aproximativ 1 an jumatate a inceput executarea silita din partea AFP (finante), apartamentul a fost sechestrat, s-au organizat si 3 licitatii pana acum. Intre timp am obtinut suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiilor contra AFP, nu mai pot organiza licitatii.
In pronuntare nu scrie nimic despre ridicarea sechestrului, ceea ce ma face sa cred ca inca este valabil.

Problema acum este ca banca a inceput si ea executarea silita, si sunt curios daca il pot scoate la vanzare atat timp cat este sechestrat de catre finante.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:10, 29 Mai 2012
da, se poate scoate la vinzare atit timp cit este sechestrat de finante. insa suma obtinuta in urma executarii silite se va imparti intre banca si finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu monicavoicu monicavoicu buna ziua, am primit o hatarare acasa cum ca banca pentru un card de credit ne platit au ajuns la executare silita cum ca'mi scoate casa la licitatie si sa ... (vezi toată discuția)
Ipoteca si sechestrul asigurator ryan1 ryan1 Buna ziua Pe un imobil apartinand unei SC pe care exista o ipoteca de rangul 1 in favoarea unei persoane fizice, ulterior MFP-ANAF-AFP a notat sechestru ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nicupop Nicupop Buna seara ! Exista o hotarare de executare silita. Intre timp s a facut contestatie la executare. Judecatoria a dispus suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)