avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

juridic

am depus tot ce a cerut inst.ne am si judec.la proba test.iar acum,din cate stiu dosarul este la judecator,ce ar mai fi de facut in sit.de moment mai mult decat sa ast.asa zisa PRON.multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
hurtemma, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 16:57, 29 Mai 2012
Stimat forumist,

Amânarea pronunțării este destul de întâlnită în soluționarea proceselor, iar motivele pot fi multiple, în principiu legate de timpul necesar judecătorului pentru a soluționa speța, sau de posibilitatea acordată părților de a depune concluzii scrise.

Așteptați, pur și simplu, pronunțarea hotărârii, eventual depuneți și concluzii scrise - nu probe, ci doar concluziile ca atare.

Cu stimă.
Cum spunea si dl. avocat,nu aveti ce face decat sa asteptati. Stiu numeroase procese care se intind pe muuulti ani. Ca o gluma,este o vorba despre judecatori: ori pronunta amanarea ori amana pronuntarea :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata au_di au_di Buna ziua, revin cu o intrebare: pot sa nu fiu de acord cu cheltuielile efectuate de reclamant intr-un proces de partaj judiciar succesoral-iesire din ... (vezi toată discuția)
Amânarea pronuntarii intr.un proces penal MihaiVasyPaula MihaiVasyPaula Buna ziua!pe 3 decembrie am rămas în pronunțare la un proces,fiind stabilită data pronuntarii pe 18 decembrie, sa amânat din nou pe 3 ianuarie am asteptat ... (vezi toată discuția)
Partaj indiana indiana buna ...cineva sa imi spuna deci sunt disperata ca am copiii si mama batrana in locuinta.Ieri judecatoare ne-a spus ca in 7 zile sa depunem concluziile scrise ... (vezi toată discuția)