avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu cu Asociatia de Proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu cu Asociatia de Proprietari

Buna ziua,

O Asociatie de Proprietari a dat in judecata un locatar pentru neplata intretinerii si a castigat procesul. Executorul ii cere firmei unde locatarul este angajat sa-i opreasca acestuia 1/3 din salariu lunar. Intrebarea mea este: angajatorul poate refuza sa se inplice intre cele 2 parti?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:30, 29 Mai 2012
Nu, este obligatia sa ca tert poprit sa se conformeze .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu maryboz maryboz Buna ziua.Am avut un apartament,l-am vandut nu ni s-a achitat ratele lunare ne-am judecat am avut castig de cauza iar acum cand executorul l-a gasit pe cel ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)