avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Documente necesare in instanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Documente necesare in instanta

buna ziua
ce documente ar fi necesare pentru a putea da in judecata un locatar pentru recuperarea datoriilor acumulate la intretinere?

cu stima
Cel mai recent răspuns: merepere , utilizator 10:33, 12 Noiembrie 2012
buna ziua . ma puteti lamuri cum e cu chemarea in judecata pe cale de ordonanta presidentiala a unuia dintre proprietari care are restante mari fata de asociatie ???
avem in asociatie restantieri si am convenit sa facem somatii si daca in 15 zile nu platesc sa-i dam in judecata.

chemarea in judecata pe cale de ordonanta presidentiala permite oprirea utilitatileor doar in apart cu probleme?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa contina dosarul introdus in instanta pentru recuperarea restantelor de catre asociatia de proprietari? ralus12 ralus12 buna ziua, as dori sa stiu care sunt actele necesare darii in judecata a unui proprietar care are restante (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca ramasa definitiva adriandan20 adriandan20 dupa o hot.jud.ramasa definitiva in care se stabileste obligarea achitarii penalitatilor accumulate prin neachitarea cotelor de intretinere pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Reclamant pt fond ordonanta presedintiala akmerkez akmerkez Buna ziua!Am restanta la intretinere si am primit o citatie in care asociatia de propr.este reclamant pentru Fond-ordonanta presedintiala.Ce inseamna asta?Ce ... (vezi toată discuția)