avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

Cum ati vedea impartirea corecta intre soti, dupa 17 ani de casatorie a urmatoarelor:

- masina 20 000 euro
- apartament + bunuri = 56000 euro
- casa 20000 euro
- 3000 euro cont bancar
- credit 51000 euro pe urmatorii 20 ani
Cel mai recent răspuns: o27112008 , utilizator 20:50, 30 Mai 2012
Mda, pe drept va simtiti pacalita. Nu , instanta nu va interveni in intelegerea dvs, puteti ca dvs sa nu fiti de acord cu imparteala asta, sa nu semnati acordul de mediere si sa va judecati. Ajunsi la judecata , imobilele si bunurile se vor evalua.. insa va costa si va dura.
Dvs cum doriti sa impartiti ?
Eu n-am niciun cuvant de spus. Am semnat deja acordul de mediere cu loturile expuse mai sus. Urmeaza prima infatisare.
Avantajul meu este doar cel ca scap de coplata creditului pe care din salariul de bugetar nu o puteam face oricum. In schimb nu raman cu mai nimic dupa cate se observa.
Valoarea partajabila e impartita dupa cum a vrut el pt ca el a avut aportul financiar considerabil in familie.
Pai daca l-ati semnat.. de ce mai vorbim? :(
Ati citat si banca la partaj sau ati luat acordul ei pt ca dvs sa nu mai fiti parte in acel contract ?

Nu am facut asa ceva. Oricum el are 2700 eur salariu, eu 300, deci ce probl ar fi la banca?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Daca sunteti parte in contractul incheiat cu banca, trebuie ca banca sa fie de acord sa va scoata din contract, ca sotul sa preia in acte creditul. Daca nu faceti asta, fata de banca ramaneti in continuare datoare, iar in caz de neplata puteti fi executati silit amandoi - de la fiecare ce prinde

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort, nemultumire legata de hotarirea judecatoreasca marcelutza marcelutza Buna ziua, As vrea o lamurire va rog:in speta: dupa divort,la procesul de partaj a ramas doar casa construita de cei 2 fosti soti,cu imprumut bancar,pe. ... (vezi toată discuția)
Intrebare sunshine83 sunshine83 Buna dimineatza,amointrebare: Daca in timpul casatoriei 2 soti cumpara un apartament cu 35 mii euro si dupa un an il vand cu 45 mii.Achita creditul de ... (vezi toată discuția)
Sulta brokenangel brokenangel Buna ziua , sunt aproape de finalizarea partajului inceput in 2013 .. Partajam un apartament de 3 camere evaluat la 45.900€ si care este luat prin prima ... (vezi toată discuția)