Mda, pe drept va simtiti pacalita. Nu , instanta nu va interveni in intelegerea dvs, puteti ca dvs sa nu fiti de acord cu imparteala asta, sa nu semnati acordul de mediere si sa va judecati. Ajunsi la judecata , imobilele si bunurile se vor evalua.. insa va costa si va dura.
Dvs cum doriti sa impartiti ?
Eu n-am niciun cuvant de spus. Am semnat deja acordul de mediere cu loturile expuse mai sus. Urmeaza prima infatisare.
Avantajul meu este doar cel ca scap de coplata creditului pe care din salariul de bugetar nu o puteam face oricum. In schimb nu raman cu mai nimic dupa cate se observa.
Valoarea partajabila e impartita dupa cum a vrut el pt ca el a avut aportul financiar considerabil in familie.
Daca sunteti parte in contractul incheiat cu banca, trebuie ca banca sa fie de acord sa va scoata din contract, ca sotul sa preia in acte creditul. Daca nu faceti asta, fata de banca ramaneti in continuare datoare, iar in caz de neplata puteti fi executati silit amandoi - de la fiecare ce prinde
Intrebare
sunshine83
Buna dimineatza,amointrebare:
Daca in timpul casatoriei 2 soti cumpara un apartament cu 35 mii euro si dupa un an il vand cu 45 mii.Achita creditul de ... (vezi toată discuția)
Sulta
brokenangel
Buna ziua , sunt aproape de finalizarea partajului inceput in 2013 ..
Partajam un apartament de 3 camere evaluat la 45.900€ si care este luat prin prima ... (vezi toată discuția)