avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoria comuna a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoria comuna a blocului

Buna ziua, as vrea sa stiu ce noutati aduce noul Cod Civil in privinta administrarii spatiului comun respectiv, uscatoria, dintr-un bloc proprietate privata. Mentionez ca am fost data in judecata anii trecuti pentru ca nu am fost de acord cu vinderea acestui spatiu, am castigat de fiecare data, eu avand apartamentul la parter, langa uscatorie si potrivit legii (nu mai retin ce lege, ce articol, dar pot reveni cu precizari), am avut prioritate fiind in imediata apropiere pe orizontala si un magazin sau birou m-ar fi deranjat. In plus, nu am balcon (fiind parter) si folosesc uscatoria potrivit destinatiei, adica usc rufe. Ceilalti locatari nu o folosesc pentru ca au balcon si le este mai comod. INtrebarea mea este daca s-au facut in acest sens modificari la legea veche si daca exista cea mai mica posibilitate ca uscatoria sa fie vanduta fara acordul meu. Multumesc de atentie
Cel mai recent răspuns: corina51 , utilizator 11:05, 22 Noiembrie 2012
asta da, raspuns, concis si revelator. MUltumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare uscatorie in magazin alina_25 alina_25 Daca la un bloc cu 4 etaje care are uscatoria este situata la parter situata cei de la parter nu doresc transformarea ei in magazin (galagia facuta de ... (vezi toată discuția)
Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)
Inchiriere uscatorie vecinul de langa uscatorie nu ste de acord alina_25 alina_25 Se doreste inchirierea unei uscatorii situata la parterul unei scari de bloc si transformarea acesteia in un magazin. lsand deoparte faptul ca nu se va ... (vezi toată discuția)