avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit restant
Discuție deschisă în Executare silită

credit restant

banca poate sa execute silit pe baza unui contract semnat in care se specifica ca banca are dreptul la executare silita in cazul neachitarii creditului? adica fara o sentinta judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:09, 30 Mai 2012
da, are acest drept dat prin lege
Daca in contract este prevazuta astfel de clauza asumata de dvs prin semnatura,pe cale de consecinta ,banca detine acordul dvs,astfel incat in caz de neachitare in termenul stabilit ,
banca poate demara etapele si procedura de recuperare prin executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La credit de nevoi personale se pot executa bunuri imobile conform practicii judiciare recente??? ionut_daniel ionut_daniel Am un credit de nevoi personale la o banca greceasca care a facut anumite abuzuri fata de mine prin cresetrea dobanzii de cateva ori fara temei....sunt la ... (vezi toată discuția)
Poti fi executat silit daca sunt in litigiu cu banca? tripa tripa buna ma numesc aliz tripa si am deschis un proces impotriva bancii,pt clauze abuzive. Cum se procedeaza daca vreau sa fac ordonanta presedentiala,ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Datorie banca flo90 flo90 Bunza ziua, Am 1 intrebare in legatura cu o datorie la banca. 1.Daca numai platesti datoria catre banca respectiva ce se poate intampla? Specific faptu ... (vezi toată discuția)