avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poti fi executat silit daca sunt in litigiu cu banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poti fi executat silit daca sunt in litigiu cu banca?

buna ma numesc aliz tripa si am deschis un proces impotriva bancii,pt clauze abuzive. Cum se procedeaza daca vreau sa fac ordonanta presedentiala,ca sa nu mai platesc ratele bancii,pe perioada procesului,stie cineva? Si mai am o intrebare, daca eu sunt in litigiu cu apartamentul dat ca si garantie la banca,se poate sa fiu executata silit,din apartamentul respectiv? Va multumesc.


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:03, 8 Ianuarie 2013
Sunt 2 aspecte distincte obligatiile ce va revin in raport de clauzele contractual asumate si eventualele hotarari ale instantei pronuntate fata de actiunea dvs impotriva bancii
Banca in cazul neachitarii in termen a ratelor,in baza contractului, are dreptul sa demareze procedura de executare silita
daca eu sunt in litigiu cu apartamentul dat ca si garantie la banca,


Dvs suplimentar contractului de credit,va mai aflati in alt litigiu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractul cu banca tripa tripa buna ,ma numesc aliz si ma aflu intr-o situatie care se pare, ca nu mai are sfarsit. Eu am luat in 2008 un credit de nevoi personale de la banca [editat], cu ... (vezi toată discuția)
Prescriptia elena 26 elena 26 Dragii mei va intreb daca cineva ma poate ajuta daca mai exista prescriptia unui debit dupa 3 ani in care nu s-a depus nici macar un leu in debitul respectiv? ... (vezi toată discuția)
Credit restant lady34 lady34 banca poate sa execute silit pe baza unui contract semnat in care se specifica ca banca are dreptul la executare silita in cazul neachitarii creditului? adica ... (vezi toată discuția)