avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce pot face firmei de asigurari?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce pot face firmei de asigurari?

M-am judecat pentru un accident, cu o firma de asigurari din strainatate care aveau reprezentat aici in Romania,am o hotarare definitiva si irevocabila in care am obtinut o prestatie periodica lunara de 400 ron/cat traiesc. Firma de asigurari nu imi trimite in fiecare luna, ci semestrial, trimestrial, cand au ei chef, mentionand ca asa platesc ei. Si obligandu ma ca la 3 luni sa fac o cerere sa le readuc aminte ce au de plata.
Ce pot face legal sa respecte decizia definitiva...deja mentionez ca au 3 luni restante..? Saptamana trecuta le-am spus ca ma adresez instantei si le cer si daune morale, mi au raspuns; Ce Doamna, pentru atata lucru ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 12:55, 2 Iunie 2012
Recomandat este sa puneti in executare hotararea judecatoreasca. Executorul le va pune poprire pe un cont pentru suma de 400 lei lunar. In acest fel, va asigurati ca primiti lunar prestatia periodica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie penala - curtea de apel buc ContSters104800 ContSters104800 Buna ziua, As vrea sa stiu cum poate fi pusa in aplicare o hotarare definitiva de la CURTEA DE APEL BUCURESTI ? povestea este urmatoarea. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Prestatie periodica lunara , accident. 1. firma de asigurari ... ciochina luminita ciochina luminita Prestatie periodica lunara , accident. 1. Firma de asigurari a platit prestatia lunara pana la atingerea limitei de despagubire , luna octombrie 2015 , ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi dati un sfat gynela gynela Am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas imobilizata intr-un fotoliu rulant. Vinovatul a fost obligat sa-mi plateasca prestatie periodica ... (vezi toată discuția)