avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vreau sa dau banca in judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vreau sa dau banca in judecata

Buna ziua,as vrea sa ma ajutati sa gasesc o solutie la problema mea cu banca.
Am un credit bancar in CHF ,este un credit de nevoi personale pe numele tatalui meu pt. ca eu la vremea respectiva nu aveam venit suficient de mare pentru un credit.Aceasta moneda a crescut foarte mult si rata mea este tripla akum.nu-mi permit sa o mai achit.Ce pot face in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: DUMITRU SI PARANIAC SCPA , Avocat 17:25, 30 Mai 2012
Care ar fi motivul pt care ati actiona in judecata ?
Pana sa va hotarati sa actionati in instanta, luati legatura cu banca si incercati sa obtineti o renegociere a contractului semnat. Nu ati precizat daca veniturile tatalui dvs s-au schimbat fata de data avuta in vedere la contractarea creditului. Simpla fluctuatie a ratei de schimb valutar nu constituie un motiv pentru actionarea in instanta a bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci elvetieni. accept sau nu reconversia in lei? alexafarcas alexafarcas Buna. Am un credit in franci luat in 2007. atunci era in jur de 500 milioane vechi. Odata cu cresterea francului rata de 280 a crescut la 800. Acum prin ... (vezi toată discuția)
Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar anterior noului cod civil. invocarea impreviziunii Modern Modern Se poate invoca situatia de impreviziune intr-un credit ipotecar in franci elvetieni avand in vedere faptul ca la momentul semnarii contractului (anul 2008) ... (vezi toată discuția)