avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariu

Mi-am schimbat locul de munaca si fosta firma nu mi-a dat salariul pe ultima luna lucrata la ei. Mentinez ca mi-am demisia si a fost acceptata la acordul partilor. Ce pot sa fac pentru a-mi recupera acesti bani?
Da-i in judecata. De asta exista Tribunalele Muncii.

>Mi-am schimbat locul de munaca si fosta firma nu mi-a dat salariul pe ultima luna lucrata la ei. Mentinez ca mi-am demisia si a fost acceptata la acordul partilor. Ce pot sa fac pentru a-mi recupera acesti bani?
e un lucru obisnuit in capitala; asta nu inseamna sa nu ii dati in judecata - este litigiu de munca - nu va costa nimic (in sensul de timbrare); va sfatuiesc insa sa va luati un avocat - fie si stagiar (e mult mai ieftin); veti avea parte de clementa din partea instantei, ceea ce este in avantaj.
...invatati sa va bateti pentru ceea ce e al dvs. - asta spun tuturor; incercati sa aflati si alte nereguli despre societatea la care ati lucrat - nu va risca sa ajunga in presa si cu alte mizerii pe care le fac; aflati si de alti angajati care au plecat in conditii similare - asociati'va si dati'l in judecata; fiti combativ(a)
fortuna vis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale dupa demisie noha_1508 noha_1508 Buna ziua, Sotul meu are o problema cu recuperarea ultimului salariu de la ultimul loc de munca. Seful lui a vrut sa il concedieze, dupa care l-a pus sa isi ... (vezi toată discuția)
Dupa demisie ramona39 ramona39 Buna seara! Am o intrebare vis-a-vis de ce poate face angajatorul dupa ce a aprobat o cerere de demisie. am fost constransa sa-mi dau demisia intr-o zi de ... (vezi toată discuția)
Paternitatea Ruxandra23 Ruxandra23 Daca o dau in judecata pe fosta mea sotie pentru testul de paternitate...deoarece cred ca fata pe care se presupune ca e cu mine are 4 ani...si e pe numele ... (vezi toată discuția)