avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGIU DE MUNCA-------PRETENTII 6066
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGIU DE MUNCA-------PRETENTII 6066

Buna seara.De curand am inaintat instantei o actiune pentru raspunderea patrimoniala a fostului angajator.Am rugamintea sa-mi spuneti ce inseamna,,pretentii 6066,,???.Face referire la vreun articol de lege?
Cu consideratie.
O seara buna.
Cel mai recent răspuns: mariusvladut , utilizator 22:02, 30 Mai 2012
Nu este articol de lege acest numar 6066 ...
Am inteles,insa am rugamintea sa-mi spuneti ce semnifica aceasta titulatura,,pretentii 6066,,.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier. ce proceduri trebuie indeplinite inaintea trimiterii in judecata mariusstoican mariusstoican Buna seara, tuturor! Am avut neplacerea de a fi implicat intr-un accident rutier in care vinovatul avea asigurare falsa. Vreau sa-l dau in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate mihaiu mihaiu Buna seara, mi-am schimbat locul de munca. Dupa cca 4 luni de la aceasta am avut surpriza sa primesc o instintare ( trimisa cu confirmare de primire ) cum ... (vezi toată discuția)
Preaviz AnalyaYna AnalyaYna Buna ziua,sunt in preaviz,azi fiind ultima zi.Mi-au spus sa scriu o cerere de incetare a activitatii,ceea ce mie nu mi se pare chiar in regula.Stiu ca in ... (vezi toată discuția)