avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile

Buna seara!
Am achizitionat un program de contabilitate pentru o firma nou infiintata si acum trebuie configurat. Am creat cateva gestiuni, iar acum urmeaza sa introduc facturile pe care le-am strans pana acum. Ce trebuie facut mai intai? Trebuie a introduc facturile....sa fac nota de receptie....cum e procedeaza? Multumec!
in general, ar trebui sa se introduca fct. de cumparare (mai toate programele genereaza si NIR-ul la acest pas), apoi vanzarile, casa, banca... Detaliile concrete ar trebui sa vi le dea furnizorul programului sau poate scrie in manual.
Buna seara,

Ce fel de facturi aveti? De achizitie marfuri, de prestari servicii?
facturile de la fondarea firmei si facturi de achizitii de bunuri si consumabile.
lucianrosca a scris:

in general, ar trebui sa se introduca fct. de cumparare (mai toate programele genereaza si NIR-ul la acest pas), apoi vanzarile, casa, banca... Detaliile concrete ar trebui sa vi le dea furnizorul programului sau poate scrie in manual.

Multumesc pentru raspuns. Manualul este foarte succint elaborat...putine informatii gasesc in manual. Cred ca cel mai bine e sa contactez furnizorul prin suport online.

Daca ma puteti ajuta cu un raspuns mai detaliat ar fi minunat. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare plata factura in eur sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ajutati un incepator...in conta si SAGA. In Dec 2012 am primit o factura de la un furnizor din EU in EUR. Am inregistrat-o in SAGA cu ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Program saga- cont 542 aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Lucreaza cineva in Saga C? Cum se inregistreaza o factura de furnizori platita cu avans de trezorerie? Inregistrarile pe care le vreau cu aceasdta ... (vezi toată discuția)