avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile

Buna seara!
Am achizitionat un program de contabilitate pentru o firma nou infiintata si acum trebuie configurat. Am creat cateva gestiuni, iar acum urmeaza sa introduc facturile pe care le-am strans pana acum. Ce trebuie facut mai intai? Trebuie a introduc facturile....sa fac nota de receptie....cum e procedeaza? Multumec!
Buna seara, pentru un raspuns detaliat este necesar sa dati mai multe amanunte ca de exemplu ce nivel de experienta aveti, ca sa stim ce amanunte va putem da ar fi ideal sa spuneti si ce program ati achizitionat pentru ca multi dintre noi lucreaza deja cu "saga" sau "mentor". Un lucru este clar ca trebuie sa va generati niste articole contabile in functie de obiectul de activitate, iar pentru inceput, fara sa cunosc mai multe detalii, va pot spune ca primele operatiuni obligatorii pe care le veti face sunt inregistarile privind constituirea capitalului subscris si varsat in banca si apoi cheltuielile de constituire pe care le veti amortiza in timp. Imi pare rau ca nu pot sa va dau mai multe sfaturi pentru ca eu la aceasta ora fac bagajul pentru plecarea in concediu, voi lipsi de maine dimineata 10 zile si acolo unde merg nu voi avea acces la internet.
Va doresc mult succes si sunt convinsa ca prin intermediul acestei comunitati laudabila veti gasi spijinul necesar.
Tine-ti aproape de "avocatnet" si nu veti regreta.
Sanatate si putere de munca tutror.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare plata factura in eur sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ajutati un incepator...in conta si SAGA. In Dec 2012 am primit o factura de la un furnizor din EU in EUR. Am inregistrat-o in SAGA cu ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Program saga- cont 542 aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Lucreaza cineva in Saga C? Cum se inregistreaza o factura de furnizori platita cu avans de trezorerie? Inregistrarile pe care le vreau cu aceasdta ... (vezi toată discuția)