avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

Am un angajat care a facut cerere pt concediu fara plata pt 1 luna zile. Se considera aceasta luna vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters254045 , utilizator 00:55, 31 Mai 2012
La concediul fara plata nu se considera vechime in munca si nu se plateste nici o contributie.
CM : Art. 148. - (1) Pentru rezolvarea unor situatii personale salariatii au dreptul la concedii fara plata.
(2) Durata concediului fara plata se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata maxima concediu fara plata freenicos freenicos Sunt ``angajator``, in situatie de criza economica...vreau sa intrerup temporar activitatea societatii din lipsa comenzi lucru ...dar nu as vrea sa apelez la ... (vezi toată discuția)
Concediu studii Vioreld Vioreld salutare. am un angajat student, care intra zilele acestea in sesiune. el vrea sa-si faca cerere de concediu pentru studii. acest concediu (din ce stiu eu) ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu efectuate si necuvenite ela_b84 ela_b84 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: in luna august mi-am luat aproape tot concediul de odihna pentru acest an, mi-au mai ramas 3 zile doar. Acum as avea ... (vezi toată discuția)