Sunt ``angajator``, in situatie de criza economica...vreau sa intrerup temporar activitatea societatii din lipsa comenzi lucru ...dar nu as vrea sa apelez la concediere colectiva....ca poate ne revenim...
Vreau sa-mi informez salariatii...despre aceasta situatie neplacuta...si de comun acord ...sa apeleze ei la cereri de concedii fara plata....subliniez....fara plata( ca nu am de unde sa dau 75%)
Intrebarea mea este...cate zile pot apela salariatii la concediu fara plata ?...
Multumesc anticipat....
Art. 148. C. muncii prevede:
(1) Pentru rezolvarea unor situatii personale salariatii au dreptul la concedii fãrã platã.
(2) Durata concediului fãrã platã se stabileste prin contractul colectiv de muncã aplicabil sau prin regulamentul intern.
iar
ART. 61 alin 3) di CCM la nivel national prevede:
(3) Pentru rezolvarea unor situatii personale, salariatii au dreptul la concedii fara plata.
1. Codul muncii spune:
Art. 148. - (1) Pentru rezolvarea unor situatii personale salariatii au dreptul la concedii fara plata.
(2) Durata concediului fara plata se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.
2. CCMUNN spune:
Art.61 (3) Pentru rezolvarea unor situatii personale, salariatii au dreptul la concedii fara plata.
3. Deci nu este precizat un numar maxim de zile de CFP. Se lasa la intelegerea intre angajator si angajati.
4. Daca gasiti intelegere la salariati, ei pot face cereri de CFP (sa zicem din "motive familiale"). Incepeti cu cereri pentru doua saptamani, apoi daca mai e cazul, inca una-doua saptamani, pana se rezolva problema.
5. Salariatii trebuie sa stie ca in aceasta perioada au suspendate CIM si, de asemenea, aceasta perioadanu constituie vechime in munca si stagiu de cotizare pentru pensie.
6. Daca aveti cel mult 20 de salariati ii puteti concedia pe toti, in baza art.65 din Codul muncii (concediere individuala), vor primi indemnizatie de somaj, iar dupa ce va reveniti ii angajati tot pe ei. In felul acesta nu pierd nici bani, nici vechime.
Succes!
Imi pare rau de situatia dvs de "angajator" in situatie de criza........ dar cred ca ar trebui sa ajungeti la o intelegere cu angajatii dvs, din care sa castigati si dvs (reducere de costuri) dar si angajatii (75% - pt care nu se platesc contributii).
E de inteles ca "nu aveti de unde" dar...... stiu..... e ff usor sa critici :">
Prin CCUN, in functie de ramura in care va desfasurati activitatea se pot acorda un nr de zile de CFS/an fara acordul salariatilor cu obligatia reluarii activitatii.
Eu consider ca cea mai OK varianta ar fi totusi o combinatie CFS (cel din CCUN) cu Somaj tehnic (75%) si daca nu va reveniti concedieri colective. (Angajatii vor avea dreptul la somaj).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concedii fara plata
eujad
societatea , pentru a evita dispoznibilizari , cere salariatilor sa isi faca cereri de concediu fara plata pentru 10 zile. dupa care, daca situatiua nu se ... (vezi toată discuția)